Prelucrarea si protectia datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CHML Web Services SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

CHML Web Services SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 32395. Scopul colectarii datelor este de furnizare a serviciilor si produselor conform ofertei curente, marketing si publicitate.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele personale solicitate, acestea fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului comandat.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, de partenerii contractuali ai acestuia.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa la adresa:
CHML Web Services SRL
Calea Rahovei nr. 266-268,
Corp 2, etaj 2, camera 24
050912 Bucuresti, Romania

Daca unele din datele despre dumneavoastra s-au modificat sau sunt incorecte, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil.

De ce sa alegi SRV.ro?
De peste 10 ani CHML Web Services SRL ofera servicii profesionale de colocare, servere dedicate, servere virtuale si gazduire web, in datacenter-ul propriu.
  • Peste 10 ani de experienta
  • Conexiuni internet redundante
  • Retea bazata pe echipamente CISCO
  • Protectie DDoS Arbor Networks
  • UPS de protectie si backup
  • Generator electric performant
  • Uptime garantat prin SLA
  • Tehnicieni on-site 24/7
  • Suport telefonic si email 24/7
website partners